Sunday, again.

Publicerat 2015-04-19 kl. 14:37:11 av Isabel Håkansson
Hej på er! ♥ Tiden framför datorn är knapp i mitt liv just nu, alltså. Jag får ta varenda ledig minut och sätta på datorn för att skriva här, och jag önskar sååå att man hade fler timmar på ett dygn.. Men, men. Igår reds Snobben ett avstämmar-pass i paddocken, han kändes halvseg och var inte speciellt rolig att rida om jag ska vara ärlig. Dock fick jag igenom honom riktigt bra i traven och skritten sitter som en smäck, det är galoppen som är lite tragglig för oss just nu. Men det kommer väl med tiden, det finns inget annat att göra än att - träna, träna och träna lite till. 
 
Efter att jag ridit Snobben så åkte jag hem, åt och duschade, sminkade mig och fixade håret lite smått innan jag drog över till Milla. Efter nån halvtimme kom Sandra och hämtade mig och så åkte vi och hämtade upp en till kille och så vidare till en träff där en massa kompisar och annat folk väntade. Det blev en kul, men väldigt kall kväll. Vi drog hem rätt tidigt pågrund av att vi frös så mycket, men kom ändå inte i säng förrän klockan tickade mot 01-02 på natten. Bra kväll men jag är väääldigt trött idag. 
 
Nu - ut på stan och köpa glass med en bra vän, snacka ikapp med en bra vän ute på en brygga vid vattnet. Det passar bra en söndag som denna. Ikväll blir det pizza & så slutligen en uteritt på min fina ponny. Livet rullar. 
Gårdagen.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback