Om jag fick drömma..

Publicerat 2015-04-14 kl. 12:10:00 av Isabel Håkansson
Vet ni vad jag vill göra i sommar? Jag vill ha storhäst! Bara låna en häst av någon som vill vara lite häst-ledig i nån månad eller två. En fin storhäst med fint steg och hoppvilja, det om NÅT skulle hjälpa stärka min ridning något otroligt. Jag älskar att rida andras hästar, det är så lärorikt och roligt framför allt! Jag vill ha en bred kunskap när det kommer till att rida olika hästar, sega som pigga, stela som mjuka, svåra som lätta. Kunna hoppa upp på vilken häst som helst och känna att jag klarar det, med marginal ;) 
 
Förstå själv, att komma till stallet och köra en runda med lilla Philip, trimma Snobben över lite hinder och sedan ut och träna en snygg storhäst. Ha 3 stjärnor att ta hand om, 3 stjärnor att rida och sköta. Drööööm. 
Jag och Snobben i somras. 

Jag älskar att rida storhäst, ju större desto bättre enligt mig. Med undantag för Snobben, han är heeelt underbart maffig och rolig att rida. HUR roligt hade det inte varit då, att kombinera med att ha en storhäst och en ponny som jag passar otroligt bra med och älskar? Drömmen för mig nu är att ta hem en till häst i sommar, punkt. Det skulle vara galet roligt och lärorikt.. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback