Måndag, trött, grinig & skoldepp.

Publicerat 2015-04-13 kl. 15:01:56 av Isabel Håkansson
Först och främst - hej! Det har varit skönt men samtidigt väldigt ovant att inte blogga, att inte mobilen plingar till och säger att kommentarer rullat in eller suttit och checkat av tidsinställda om kvällarna. Skönt, men somsagt, ovant. Jag har bloggat princip varje dag i 4-5 år nu, det finns liksom med i min vardagliga rutin. 
 
Vi kom hem ifrån vår urhärliga turkiet-resa i lördags och idag var det back 2 reality med skolan och allt vad det innebär. Tidiga mornar, sena kvällar, plugg, stress and you guys name it. Men det är bara att kämpa sig igenom, snart, snart så är det sommarlov. I vanliga fall brukar jag inte känna en sån press och ångest inför skolan, men på senaste tiden så har det hänt så mycket roligt, vilket fått mig inse att skolan tar SÅ mycket tid och verkligen begränsar ens liv. Jag vill trimma min häst, åka till Stockholm och vara med kompisar, inte sitta fastklistrad i en skolbänk med en penna i handen 7 timmar om dan. BIG NO. 
 
Nu har jag slutat skolan för dagen iallafall och ska strax traska ner till busshållplatsen för att ta bussen ut till mina små prinsar. Snobben ska checkas av på banan litegrann och sen ska utrustningen smörjas. Igår så var det första jag gjorde att åka ut till stallet för att promenera, duscha och putsa på mina älsklingspållar.. tror ni inte dem var mer i luften än på marken eller? Philip förstår jag att han var pigg med tanke på att han vilat i 1 vecka, men Snobben som har gått konstant nu i 7 dagar, konditionstränat och trimmats? Vart kommer energin ifrån frågar jag mig själv, haha.. Så, idag blir det lydnadsträning för mitt lilla busfrö, inga brallturer eller bockningar idag, tack. Haha. 
 
                                       
                                       
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback