Hemlösa hundar & 4,5 timmar i en frisörsalong.

Publicerat 2015-04-08 kl. 08:26:00 av Isabel Håkansson
Godmorgon! Hur är läget med er? Med mig är det - vad förväntar ni er för svar när jag är utomlands? ;).... asbra såklart! Solen lyser och det är varmt som tusan, vilket jag älskar. Dessvärre har jag bränt mig jättemycket över axlarna och har sol-förbud, men jag tänker sola iallafall. Hihi. Vi har 3 dagar kvar här nu i underbara Turkiet, så dem 3 dagarna ska jag verkligen se till att ta vara på ordentligt.
 
Gårdagen bestod av att först shoppa och äta lite go-lunch och sen sitta inne på en frisörsalong och vänta på syrran när hon gjorde en hel makeover på sitt hår. Klippning, färgning och löshår på det. Allt som allt tog det 4,5 timmar och JA, det var uttråkande. Men resultatet blev grymt iallafall och Pernilla är supernöjd, så det var ju helt klart värt väntan iallafall. Grymt professionella var dem och jag velade fram och tillbaka hela tiden om jag skulle låta dem fixa mina ögonbryn, men jag vågade inte. Så feg när det kommer till frisörer & sånt.
 
På vägen hem igår så kom det fram en hemlös hund till mig och Pernilla. Den hade bara ett öga, var alldeles för underviktig och halv-skabbig päls. Jag klappade om den, även om jag visste att jag egentligen inte borde. Men jag hade inte hjärta att bara gå förbi. Den var så snäll, så glad. Hela hunden utrstrålade så mycket kärlek. Jag vill så gärna ta med mig alla hemlösa katter och hundar härifrån, och ge dem världens bästa liv och hem....
↑ 2 dåliga mobilbilder från dem senaste dagarna ↑
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback