En vanlig måndagskväll i stallet

Publicerat 2015-04-27 kl. 22:05:41 av Isabel Håkansson
SER NI PHILIPS NYA LOOK? Pannluggen, oh jesus. Jag och syrran skrattade ihjäl oss 4-real, förlåt Philip... det var inte meningen. Men vad är det man säger, en skönhet klär i allt ;) 
 
Idag blev det stallmys & lite trim på banan för Snobbens del, och sedan avslutades kvällen med att båda hästarna släpptes lös i den stora paddocken. Det blev lite ledarövningar, bus och såklart lite gräsätande för delas del också! Snobben kändes som han brukar efter några dagars vila, alltså.. okoncentrerad, stel och inte jätterolig att rida to be honest. Men man får göra det bästa av situationen och försöka hålla sig lugn hela tiden, för Snobben menar trots allt inget elakt, han bara blir lite *host* lat när han fått stå några dagar & känt på "hagenalldaylong" livet. Hihi. 
 
Imorgon ska vi rida ut och jobba 50% av passet och busa 50%. Galoppera både samlat och så fort att grästovorna yr, det om NÅT tror jag är bra för Snobben när han fått stå några dagar. På onsdag blir det longering och torsdag promenad, sedan kommer helgen troligtvis att innehålla två träningar, en dressyrträning och en hoppträning. Sommaren ligger bakom hörnet och målet är som ni redan vet att kunna starta honom under juni/juli nångång. Just nu är vi inte i tävlingsform överhuvudtaget, men lägger vi i en växel nu så kommer det att gå toppenbra! Snobben kan om jag kan, mitt hjärta. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback