Efter en kväll med kompisar..

Publicerat 2015-04-18 kl. 12:20:50 av Isabel Håkansson
Godmorgon, eller hej kanske passar bättre nu när klockan börjar närma sig halv 1 på dagen. Hehe. Så, hej! Jag är verkligen heeelt död idag efter en hel-kväll med kompisar igår, men det var de helt klart värt! Jag prioriteras kompistid högt just nu, våren är en tid på året där jag blir sååå rastlös och jag behöver sysselsättas med stall och kompisar för att inte krypa på väggarna hemma i mitt rum. Ikväll blir det ännu mer kompishäng och nästa helg kommer att spenderas i Stockholm med kompisar - yes, det känns grymt. 
 
Självklart ska stallet fixat & Snobben ridas innan jag ännu en gång drar ut med kompisar, det är min absolut första prioritering. Idag tänkte jag longera Snobben som lite lätt uppvärmning innan jag rider ett pass i paddocken, eller om jag rider ut... Hm. Snobben har ju gått lite på halvfart den här veckan, så säkrast vore om jag rider i paddocken idag och rider ut imorgon istället... så får det bli! Imorgon blir det konditionsträning för min lilla herre ;) 
 
Morgonen idag startades faktiskt i stallet på ridklubben. Det var klubbtävling där idag och som alltid så åker jag alltid där ifrån med en massa ny inspiration. Hästar och stall är verkligen min passion i livet, det jag brinner för enda ut i fingerspetsarna. Nej, nu orkar jag inte vänta länge - stallet, next. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback