Dear Tuesday

Publicerat 2015-04-14 kl. 15:40:33 av Isabel Håkansson
Läget med er? Med mig är det bara bra, livet rullar på. Jag har precis kommit hem efter att ha varit nere vid kiosken bredvid skolan och köpt glass med några kompisar, det är ju trots allt glassens dag idag! Hihi. Så nu är jag hemma iallafall och ska sätta på mig mjukisbyxor och hoppa i mystofflorna i nån timme innan det är dags för stallet. Jag ska faktiskt ta moppen till stallet idag, det var ettpar månader sen nu. Lite kallt, men det får gå iallafall! 
 
Skoldagen idag var bra, den gick relativt snabbt och på tisdagar så har vi inga jobbiga lektioner alls princip. Så det var riktigt skönt, nu laddar jag om för 3 dagar med jobbiga (och tråkiga) lektioner. Men vad är det man säger? Bara att hålla ut och kämpa, för alla går igenom samma. Det känns så töntigt att säga, för jag vet att gymnasiet kommer att bli 100x värre, men nian ÄR tuff. Så intensiv med en massa uppgifter, prov att plugga till och inlämningar hela tiden. Det gäller att ligga i ordentligt och orka.. vilket jag inte gör längre. Jag känner mig så splittrad kring allt som har med skolan att göra, för jag o.r.k.a.r verkligen inte. Hur mycket jag än vill ha bra betyg och verka duktig. Det går bara inte, kroppen och hjärnan har sagt stopp. 
 
Hur som helst, nu ska vi inte gå in alltför mycket på det. Dags att inta chill-mode i nån timme innan jag drar till stallet, käka lite mellis och ta det lugnt. Vi hörs senare, ellerhur? 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Emmie

Du är så himla fin Isabel!
Och kämpa på, du är verkligen inspirerande då du trots tuffa och jobbiga perioder kommer med peppande inlägg och försöker alltid se från den ljusa sidan. Jag blir peppad själv av dina inlägg!Du är grym på det du gör. MASSA kramar till dig vännen<3

2015-04-15 @ 08:22:54
URL: http://strandiiii.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback