Daah, allt för lite godis.

Publicerat 2015-04-15 kl. 17:08:00 av Isabel Håkansson
Philip, hur söt är inte han liksom? Ögongodis och världens lilla drömponny för tjejer eller killar som älskar småponnysar med färgstarka personligheter och mycket spring i benen, kort sagt. 

I måndags efter att jag trimmat Snobben så var det ju självklart Philips tur att få sin dagliga motion avcheckad på listan. Dessvärre kände sig syrran väldigt hängig och inte alls ridsugen, och av egna erfarenheter så vet jag att när man känner så, då ska man inte rida heller. Så, med tanke på att klockan var rätt mycket så kändes det inte värt att koppla på vagnen och köra, vad passade då bättre än att släppa honom i paddocken och busa lite med honom istället? Han gör ALLT för godis, skulle Pernilla eller jag (eller vilken människa som helst princip) springa framför Philip med en morotsbit så skulle han kunna springa mil för att få den lilla morotsbiten. Haha. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Lovisa Magnusson

Men åh va sööt!! Brukar också busa med Lillagubben i paddocken ibland. ;) Så himla kul! Han älskar att få springa lös, men brukar nästintill alltid komma när jag ropar på honom. Sedan är han också en godisälskare, precis som Tobbe ;)

2015-04-16 @ 08:12:45
URL: http://lovisamagnusson.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback