10 om mig..

Publicerat 2015-04-21 kl. 13:10:00 av Isabel Håkansson
1. Jag är salt beroende x1000. Jag skulle med lätthet kunna leva utan chocklad och godis, men aldrig utan salta chips och annat salt. Haha. 
 
2. Just nu velar jag fram och tillbaka om jag ska tatuera mig eller inte.. Jag får för mina föräldrar och jag vet precis vad jag skulle vilja tatuera, men jag är så himla rädd för att jag skulle ångra mig... Dock skulle tatueringen betyda mycket för mig och det vet jag. 
 
3. Min naturliga hårfärg är egentligen ljusbrun (denna punkt visste säkert ni läsare som hängt med ett tag, hihi).
 
 
4. Jag har ridit i 4 år nu i vinter. Alltså fick jag min första egna ponny när jag ridit på ridskola i endast 1,5 år. 
 
5. Jag skulle aldrigaldrigaldrig kunna gå tillbaka till ridskola nu. Dels för att jag inte stödjer hästhållningen på ridskola, och för att jag anser att privathästar och ridning privat ger mycket mer. Dock har jag absolut inget emot folk som går på ridskola, alls!
 
6. Jag tror på ödet och att allt händer av en anledning. 
 
7. Mitt pigment SUGER och jag har en "hudsjukdom", som jag ärvt av min mamma, vilket gör att jag saknar pigment helt och hållet på vissa fläckar på mitt vänstra ben... Japp, jag hatar det. 
 
8. Jag drog ut 7 (!!) tänder precis innan jag började 7:an vilket resulterade i att jag var princip tandlös, (haha) hela 7:an. 
 
9. Det första jag vill göra när jag tagit studenten är att backpacka utomlands i nåt år eller två. Ta med sig nån kompis, bara packa en resväska och flyga iväg till nåt varmt land för att jobba, resa runt och upptäcka världens alla hörn. 
 
10. Jag har ett ärr i mitt ena ögonbryn, vilket gör att jag inte kan måla mina ögonbryn så som jag egentligen vill. Det är jättestörande och ett stort komplex jag har. 
       
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback