Wednesday it is!

Publicerat 2014-09-03 kl. 07:45:02 av Isabel Håkansson
Goooodmorgooon! Vi är inne i mitten av veckan & det känns SÅHÄR bra hittills. Idag går jag en kort skoldag och ska sedan hem direkt så som det ser ut just nu, det kan ju ändras såklart. Är hästledig så jag kan göra princip vad jag vill idag, skönt ibland faktiskt. Måste dock ta mig tiden ikväll och plugga lite moppe-stuffs, har uppkörning imorgon ju!
 
Har haft världens mysigaste morgon i övrigt. Käkat frukost samtidigt som jag suttit och snackat länge med papi om allt och ingenting, så välbehövligt ibland. Köpte gosigaste morgonrocken med tillhörande tofflor igår, så dem har jag gått runt med hela morgonen. Mornar är otroligt viktiga at all, jag menar.. om en morgon startar dåligt, man är stressad och sur så sitter det i hela dagen, oftast. Så jag försöker göra nånting bra av varje morgon, trots att ögonen är tunga och sängen helt plötsligt blev världens bästa plats när klockan ringer.. ♥
 
Lite såhär ser mitt liv ut idag, lugnt och skönt. Vill ha lite rolig läsning idag, har ju trots allt all tid i världen på mig att läsa era grymma bloggar då jag inte har hästarna. Länka era bloggar/nån blogg ni tycker är bra så får ni en ny besökare och lite goa kommentarer ifrån mig!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Ella Palmqvist

Åh vad fin blogg du har Isabell! Grym förebild är du också! :D

2014-09-03 @ 07:51:40
URL: http://ellapalmqvist.blogg.se
Postat av: Matilda - tonårsliv i rullstol

Vart har du köpt tröjan? Ser superfiin ut!

2014-09-03 @ 17:28:49
URL: http://skogsrusset.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback