Världens lugnaste morgon, utan tvekan.

Publicerat 2014-09-16 kl. 13:57:05 av Isabel Håkansson
Godmorgon, eller godförmiddag kanske passar bättre såhär dags..? ;) Jag vaknade runt 10 imorse av att Märta skulle ut & gå med Bosse. Så medans hon gjorde det så låg jag kvar i sängen och halvsov, haha. När hon kom tillbaks hur som helst så låg vi och drog oss, halvsov och snackade i några timmar. Vi har ju studiedag som sagt, så det blir vääldigt slappa dagar. Otroligt skönt om ni frågar mig!
 
Igår fick hästarna vila emot min vilja, men tiden fanns inte.. tyvärr. Jag spenderade ju som sagt dagen i västerås och åkte ifrån Sala klockan nio på morgonen, så om jag överhuvudtaget skulle haft en chans att ha hunnit med att rida skulle jag fått gå upp klockan 05:00, och då hade jag ändå fått stressa i slutändan. Så istället för det så unnade jag mig själv en extra timme sömn och tog det lugnt.
 
Idag däremot blir det ridning! Tänkte rida igenom Snobben lite lätt och bara känna på dagsformen, liksom. Står det hinder i paddocken så kanske jag skuttar över dem lite bara omväxlingensskull. Mycket fokus på dressyren nu och att få mig och Snobben sammansvetsade igen, så som vi var förut. So yes, full fokusering på dressyren nu som sagt. 
Från imorse ↑ Ha en bra dag nu, hörni!
 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Anonym

var med på CR (20-60cm) eller klubbhoppningen (70cm-1m) på Lördag på Sorf?! :D

Svar: Jag vill, men känner att jag och S inte riktigt klickat i ridningen på senaste tiden. Får se om jag anmäler mig efter morgondagens dressyrträning! :D
isabelhakansson.blogg.se

2014-09-16 @ 17:04:03
URL: http://mikaelasdagbok.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback