Världens gladaste ponny och en rask skritt-tur

Publicerat 2014-09-29 kl. 21:34:40 av Isabel Håkansson
Idag var Snobben VÄRLDENS gladaste ponny, helt seriöst. Jag personligen tror att lyckan efter gårdagens terränghoppning lever kvar i honom, speciellt med tanke på hur otroligt energisk och lycklig han var idag! Terräng är kanske vår nya grej, hmm.. ;) Nejdå, vi håller oss till klassisk dressyr och hoppning, men jag kan lova att det inte var vår sista pay & cross som vi hoppade igår, vi kommer att göra om det med all garanti!
 
Hur som helst, efter gårdagens hoppning så vankades det en ganska lång skritt-tur på några kilometer för både Snobben och Philip idag, lite jogging på fältet blev det också. Vilket uppskattades! Båda hästarna var pigga idag, kort sagt. Dem skulle hela tiden takta omkring och tävla med varann om vilken som kunde skritta fortast. Snobben vann.. hihi.
 
Förresten! När jag tog in Snobben idag så hade han lyckats få till värsta twisten i pannluggen, och den lilla twisten var fäst med 2 små taggbollar - sååå gulligt. Nu låter jag bilderna jag och syrran knäppte under stallkvällen tala, en bild säger mer än tusen ord, remember. Nu: plugg, plugg, plugg.
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer
Postat av: Emmy

har skrivit ett inlägg om bett och att variera betsel, skulle vara kul om du skulle vilja dela med dig av din åsikt!
http://emmylaursen.forme.se/2014/september/bettvariation-bra-eller-daligt.html

2014-09-30 @ 16:26:50
URL: http://www.emmylaursen.forme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback