Torsdagsglad

Publicerat 2014-09-18 kl. 16:35:00 av Isabel Håkansson
Fysjutton vad jag total-älskar att få logga in här, speciellt när man möts av endast positiva kommentarer på bilden då jag red Philip, tack till er ♥ Och innan jag kickar igång det här inlägget så tänkte jag länka bloggarna som kommenterade det här inlägget för några dar sen - här, här, här, här  och här. Personligen tycker jag dessa bloggar är helgoa, så klicka er in på dem och gör er själva en tjänst!
 
I alla fall, hej älskade ni! Mår ni bra? I do! Livet är bra härligt, alltså. Vaknar ni och känner direkt att dethär inte är er dag, gå med inställningen "smile today, cry tomorrow". För varje dag ÄR någonting alldeles speciellt, och bara man lär sig acceptera alla livets baksidor, så finns det ingenting alls att klaga på så länge man har kläder på kroppen och mat på bordet. Och tro mig, jag om nån vet hur det kan kännas att gå upp 6 en måndagmorgon och inte ha nånting att se fram emot. Men kämpa, kämpa, kämpa & håll ut! Ett léende kostar ingenting och dessutom sprider det en massa positiv energi, tänkvärt.
 
Skoldagen idag gick undan faktiskt. Jag fick ännu ett prov avbockat och det gick riktigt bra! På torsdagar har vi vad jag, Märta, Pernilla och Madde kallar en "helvettes eftermiddag" efter lunch, men idag var den helt okej faktiskt! Alltid nåt.. ;) Vi fick ledigt ifrån fysiken, vilket var riktigt skönt! Nu har jag vart hemma i nån timme och bara laddat upp inför en stallkväll. Dagen i ära ska jag och Snobben ut och galoppera på fältet, SHIT vad vi båda är värda det efter gårdagens grymma dressyrträning. Mickis fick t.om rysningar under ett tillfälle. Ridning förmedlar en sån känsla när det väl sitter, jag fullkomligt älskar sporten jag håller på med. Enough said.
Måste säga att det är en mild höst vi har hittills, bilderna ovan är tagna för 20 minuter sen liksom. Jaja, man lär väl njuta så länge det varar, eller hur?
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback