♡ Sluta tidigt in my heart ♡

Publicerat 2014-09-03 kl. 15:34:00 av Isabel Håkansson
Just precis nu, i vardagsrummet hemma hos pappa, mysigt om nåt. Slutade vid 2 tiden idag och pappa hämtade upp mig direkt och skjutsade mig till huset. Sen jag kom hem har jag bara strosat runt i favvis tofflorna och poppat musik samtidigt som jag hoppat runt och sjungit med i låtarna, är så glaaad! Vädret är verkligen jätteskönt ute nu, inte för kallt och verkligen inte för varmt. Det är precis så ett semptember väder ska va om ni frågar mig, wonderful!
 
Från en sak till en annan så ska jag, pappa och syrran om en liten stund iväg till västerås och gå på Ikea samt käka middag. På Ikea är planen att köpa en spegel, ljusslingor och hemtrevliga saker till det nya huset helt enkelt. Så denna eftermiddag spenderas med andra ord i staden brevid lilla Sala inne på Ikea och på nån resturang, mysigt mysigt. Ikväll ska jag sätta mig ner och göra tidsinställda och installera gimp till min laptop som jag har hos pappa, utan mitt älskade gimp så blir inte bloggningen densamma förstår ni ;)
 
Det damp ner ett rolig mejl i min inkorg igår-eftermiddag som jag ska svara på ikväll också, hoppas på ett bra och seriöst samarbete i framtiden, yesyes. Annars då? Ska ni göra nånting denna eftermiddag? Rida, vara i stallet, shoppa, hänga med vänner eller plugga? Kom ihåg - det går att göra nånting roligt av allt. Ska ni plugga så sätt på lite peppande musik och hoppa i dina skönaste mjukiskläder, det hjälper TRO MIG.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Matilda - tonårsliv i rullstol

Såå skönt när man slutar tidigt!

2014-09-03 @ 17:26:17
URL: http://skogsrusset.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback