Rädd för massage maskinen..

Publicerat 2014-09-19 kl. 20:53:00 av Isabel Håkansson
Tillbaka efter en underbar stallkväll, oh yes ♥ Jag hade ju planerat att unna Snobben en mysig massage med hans nya massagemaskin som jag hört riktigt gott om, en riktig lyxmaskin som både masserar på djupet och tillför värme. Meeeen, tror ni inte Snobben flög i taket första gången vi startade maskinen? Eh, jo. Han är livrädd för klippmaskiner, och tydligen så var inte massagemaskinen något undantag. Jag filmade faktiskt en liten snutt när vi skulle prova sätta på maskinen medans Pernilla höll i honom och jag stod några meter ifrån.

Förutom att han vägrade bli masserad så fick han sig i alla fall en långrykt och en promenad i rask skritt, godis och massa pussar och kramar i stora mängder. Tänkte stå med massagemaskinen och låta den vibrera några minuter varje dag nu så att Snobben åtminstone vänjer sig vid ljudet av den..
Publicerat i videor,

Kommentarer
Postat av: Matilda - tonårsliv i rullstol

Inte lätt att vara häst när människorna tar in sådana läskiga saker i stallet. ;)
han vänjer sig nog ska du se!

Svar: Haha exakt.. ;) ja, det hoppas jag iallafall! Han kan vara lite svår ibland, hehe.
isabelhakansson.blogg.se

2014-09-19 @ 21:54:43
URL: http://skogsrusset.se
Postat av: Anonym

Lägg upp mer videos, vanliga pratvideos men även "hästvideos" är himla kul, typ om du kanske tränar från marken någongång, men oxå då du rider, ryktar, bara umgås, man lär känna dig så otroligt mycket bättre genom video, och även din ponny, så de skulle nog uppskattas av många!:)

2014-09-19 @ 22:29:59
Postat av: Malva

Tror det kommer funka bra om han för höra den varje dag, hoppas det löser sig och att det kommer funka så snart som möjligt! <3

Svar: Det hoppas jag med..! Skulle ju vara bra för snobbens skull liksom <3
isabelhakansson.blogg.se

2014-09-19 @ 23:48:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback