Q/A #4

Publicerat 2014-09-17 kl. 12:32:00 av Isabel Håkansson
Om du hade chansen att få hem en utav sveriges finaste hopphästar, men va tvungen att sälja snobben, för att få den, skulle du ha gjort det då?
Enligt mig själv så äger jag den finaste hästen jag nånsin hade kunnat föreställa mig, rider man honom på rätt sätt så kan han bli otroligt fin. Men om vi ska se det teoretiskt, så blir mitt svar nej iallafall!
 
 
vad gillar du bäst, att stå på egna ben och blogga själv, eller blogga tillsammans med någon och få lite hjälp på traven?
Att blogga ihop med nån kan vara jätte behändigt och smidigt, speciellt med tanke på att man inte behöver updatera lika mycket själv då som man behöver när man driver en blogg på egen hand. Men jag måste säga att blogga själv är mer "jag", då får jag driva bloggen som jag vill och helt på mitt egna sätt, liksom.
 
Finns det någonting du har publicerat på bloggen som du VERKLIGEN ångrar?
Absolut.

Har du börjat funderat på storhäst, eller kommer du gå över till D-ponny efter snobben?

Jag vill ta hem en storhäst och ha på sidan av Snobben, och träna & tävla både storhäst och Snobben. Men tiden krisar och jag vet inte om jag skulle orka att ha 2 hästar med skola och kompisar som båda måste prioriteras, faktiskt..
 

Är det meningen att din lillasyster ska ta över snobben när du har växt ur honom?
Jag har växt klar i princip, kanske att jag växer några centimeter till men inte mer än så liksom. Anyways, det var meningen att Pernilla (syrran) skulle ta över Snobben först. Men Pernilla har jättemycket respekt för Snobben och är rätt rädd av sig när det kommer till hästar, och då är inte Snobben den rätta hästen för henne. Tyvärr.
 
Vad tycker du om ridtjejer/killar som bara köper en problem ponny ''bara sådär'' Men sen inte klarar av den?
Taskigt emot hästen om inte annat. Sen tycker jag man är ootroligt osmart och trångsynt om man inte från början är 100 000% säker på att man klarar av ponnyn, men ändå köper den. Det blir ju inte roligt alls i slutändan om man inte klarar av sin egna ponny, liksom :(
 
Första gången du ramla av?
Jag minns det SÅ väl, haha. Varje måndag så hade ridklubben jag red på då en sån här "fri ridning" som jag jämt brukade rida i. En måndag så red jag en ponny som hette Mirte, ett D-ponny sto. Just den dan så var hon jättepigg, så hon drog iväg och sprang in i ridhusväggen så jag pressades emellan henne och ridhusväggen då. Det gick ganska illa och jag fick som ett blåmärke på höftbenet, hehe.
 
Idol inom bloggvärlden?
Älskar Nellie Berntssons grymma upplägg på inlägg och Linn Olssons noggrannhet och passion - så nån blandning av Nellie och Linn.
 
Stockholm/Göteborg
Stockholm tror jag.. Det är staden jag är född i och jag trivs otroligt bra där, så mitt svar får kort & gott bli Stockholm! Även om jag diggar Göteborg också.
 
Har du bra självförtroende?
För det mesta, nej. Dock går det rätt mycket i perioder, vissa perioder är mitt självförtroende bra och vissa perioder är självförtroendet i botten, typ. Men jag försöker att intala mig själv att jag är mycket bättre än jag tror ibland.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback