Onsdag och allvaret kör igång.. igen.

Publicerat 2014-09-17 kl. 07:07:21 av Isabel Håkansson
Godmorgon bloggers ♥ Idag är jag uppe i god tid just för ett få till en lugn & skön morgon, vilket även var ett mål för mig när jag började 9:an. Alla mornar formar ju liksom litegrann hur dagen ska bli, har man en dålig morgon får man oftast en dålig dag etc.. Så jag försöker att göra alla mornar bra, för mitt egna bästa och alla andras bästa. Så 06:00 imorse var det upp och hoppa för min del, kan hända att jag låg och drog mig några minuter dock, hehe.
 
Onsdag idag ju, men för mig så blir det här som en mini-måndag. Jag har ju inte gått i skolan varken måndag eller tisdag, så idag blir det skolpremiär för den här veckan. Som tur är så slutar vi tidigt och jag kan i lugn och ro käka mellis och borsta Snobben länge innan dressyrträningen ikväll. Egentligen är jag häst-fri på onsdagar, men idag så bestämde jag mig för att skippa min häst-fria dag och istället dressyrträna för Mickis.
 
Riktigt kallt är det utanför huset och i skrivande stund sitter jag nergosad under en filt i soffan. Sverige bjuder verkligen en ruskigt kall höst-morgon med tjock dimma, krispig September luft och frost i gräset. Med det skrivet ska jag nu lämna filten och soffgruppen och istället placera mig i köket för att käka dagens första måltid - frukost. Vi hörs later on, ha en bra dag!
Dagens facelook
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback