Next stop - stallet.

Publicerat 2014-09-17 kl. 15:56:00 av Isabel Håkansson
Hey hello! Gissa vem som ännu en gång "missade" bussen, JAG! Eller missade bussen är helt fel ord.. Det var nämligen så att jag, Märta och 2 till ifrån klassen gick tidigare ifrån vår sista lektion som förövrigt var SO för att hinna med bussen. Vi stod på busshållplatsen och vår busslinje kom, stannade MEN öppnade inte dörrarna - och det värsta av allt: busschaffören åkte bara helt nonchalant vidare!!! FÖRBANNAD.
 
Jag och Märta gick och käkade lite mat i alla fall, så nu är jag proppmätt och slipper äta här hemma innan stallet. Idag är det byte från pappa till mamma, så nu blir det landet och att bo ihop med alla djuren i en vecka framöver, jag har saknat det SÅ mycket ♥ Samtidigt älskar jag att vara hos pappa inne i stan och då & då dra till Stockholm och göra spontana saker som bara pappa kan komma på. Jag har en fot i vardera värld och jag älskar det, trots allt.
 
Okej, det här inlägget skulle varken handla om mitt hat emot VL-bussarna eller om att leva det bästa av två världar. Jag ville bara kika in här och säga hej och hejdå i princip. Snobben och Mickis väntar nämligen på mig uppe i stallet. Dressyrträning is next on the list. Senare ikväll kommer även bilden upp på när jag rider Philip.. be here.

Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback