Nån som vet..?

Publicerat 2014-09-23 kl. 16:48:00 av Isabel Håkansson
 Hur gör man när man ska tävla terräng/hoppa en pay & cross..? Går man liksom banan som om det vore en helt vanlig hopp-bana på en hopptävling, eller hur sjutton gör man? Hoppar man vilka hinder man vill och hur man vill..? Får man en startsignal? Går det på tid? Nån här som hoppat en pay & cross nångång, eller till och med tävlat terräng? HJÄLP MIG. 
 
Förövrigt förresten så är jag så himla exalterad och förväntans full inför söndag, hihi. Jag och Snobben hoppar en nybörjar klass och syftet med hela pay & crossen är bara att komma runt och ha förbaskat kul, helt enkelt. Vi har som sagt aldrig hoppat terränghinder och bara nån enstaka stock då och då, vilket har gått väldigt bra! Snobben är rätt orädd av sig som tur är, *peppar peppar ta i trä*
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Anonym

När jag varit med JoAnna så har vi gått banan, och det är liksom en bestämd bana man ska hoppa, precis som i den vanliga hoppningen :) sen får man en startsignal och det går på tid, precis som vanligt :) vet dock inte hur det är på Pay n' Cross dock. men i vanlig fälttävlan så är det så :)

2014-09-23 @ 18:24:23
Postat av: Emilia 💞

Man får en startsignal + en riktig bana som man hoppar:)

2014-09-24 @ 07:15:12
URL: http://emiliaas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback