Med trötta tunga ögon - vidare till stallet.

Publicerat 2014-09-07 kl. 17:25:24 av Isabel Håkansson
HERREGUD, vad trött jag är efter den här eftermiddan. Det blev arosfortet efter många om & men, arosfortet är för er som inte vet en stor byggnad som innehåller en massa olika celler och i varje cell ska man utföra ett uppdrag. Man är ett lag och en i laget får en nyckel till alla celler, för varje cell man klarar av så får laget poäng. Så jag har i 3 timmar i sträck klättrat, hoppat, sprungit och anstängt mitt stackars huvud, haha.
 
Jag sov princip hela bilresan hem och är fortfarande huuur trött som helst. Ögonlocken känns alltför tunga och skulle jag lägga mig ner nu skulle jag somna som en stock, så känns det. Stallet ska hur som helst fixas och Snobben ska ridas. Hur jag ska rida idag dock vet jag inte.. Varken ösby paddocken eller paddocken hemma på gården är harvade på ett bra tag, så tror jag avstår från att rida där. Kanske går ner på det nerbetade gräsfältet bredvid stallet och kör nått pass där. Min tränare har pratat med markägarna till stubbåkern mittemot stallet och vi får inte rida där förrän i slutet av kommande veckan, *suck.
 
När stallet är fixas så ska jag göra allmäna "söndags stuffs", med andra ord saker som jag måste göra varje söndag. Städa kaninburar, duscha håret med hårinpackning, ha facemask, måla naglarna, ta fram kläder inför imorgon, göra tidsinställda och sist men inte minst ta in min kanin och gosa med en stund. Mina söndagar är alltid fullsmockade med saker att göra, men jag klagar inte. Let's do this! Vi hörs ikväll när allt är klart, love u all.
Sooo much love.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback