Måndag igen

Publicerat 2014-09-01 kl. 07:13:15 av Isabel Håkansson
Godmorgon ♥ Gud hörrni, idag är det första september ju.. September betyder att det nu är höst, på riktigt. Wow, jag har ännu inte fattat att sommarlovet är slut och sommaren är över, tiden har rusat förbi men lämnat en massa minnen kvar. Sommaren 2014 - du var bäst. Nu håller vi alla tummar och tår för att hösten blir minst lika bra, right?
 
Okej, måndag morgon it is. Skolan väntar en timma bort och det ska bli kul med skola faktiskt. Själva lektionerna är inte något att hänga i julgranen, men alla kompisar gör att skoltimmarna känns riktigt värd mödan, faktiskt. Annars då? Mår bra trots att ögonen känns tunga och sängen lockar allt för mycket, typ så. Får se ifall jag tar igen lite kompistid efter skolan eller om jag åker upp till stallet direkt, hmm.
 
I skrivande stund sitter jag i köket med ett glas äppeljuice vid sidan av min vita laptop med pappa sittandes tvärtemot. Nej, nu ska jag granska lite kommentarer och sen ska jag slå upp blogkeen för att kolla om mina favvis-bloggar har uppdaterats nånting nu på morgon. Vi hörs senare, ha en bra dag!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback