Ibland måste man släppa allt

Publicerat 2014-09-08 kl. 11:21:09 av Isabel Håkansson
Med tanke på hur jag mådde igårkväll och känslan jag hade när jag vaknade imorse, så kände jag verkligen att - jag orkar verkligen inte träffa folk idag, lägga på ett fejkat smile och låtsas som ingenting. Kroppen sa ifrån och jag hade ingen som helst ork till nånting, alls. Somnade inte förrän efter klockan slagit 12 igårnatt, så jag var och är lagom sliten och lite förkyld också, livet är tipptopp, eller? Njaaaa.
Ska snart ut på en lång promenad med lite peppande musik i öronen i alla fall, frisk luft och musik/bra podcasts är verkligen balsam för själen ibland. Kanske att jag svänger förbi stallet & pussar på mina favvo-mular också, det om nåt känns ju som en bra start på dagen. På tal om stallet förresten, I've got a lot to tell you guys.. Vänta några dagar eller nån vecka, sen kan jag berätta för er.
 
Senare idag så ska jag träna för mamma nere på Ösby mest troligt, lite dressyr/markarbete/lite lätt hoppning står på schemat. Med tanke på hur okoncentrerad Snobben var igår så kan det bli kul att se hur han är idag.. hoppas han inte är alltför spänd utan snarare mjuk och samarbets villig som en kompensation för gårdagen ;) Ska göra mitt bästa att rida honom så bra som möjligt hur som, förbered er för en ridfilm ikväll!
 
God morgon, förresten! Hoppas ni mår bra och får en asgrym måndag, love u ♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback