Har ni också dålig hy..?

Publicerat 2014-09-10 kl. 14:45:00 av Isabel Håkansson
Jag har verkligen nu under det senaste året fått jätte dålig hy.. Jag hade aldrig nånsin i hela mitt liv haft en finne innan jag fyllde 13 år, det var då min hy började ändras och den blev några snäpp sämre. Jag vet inte om min dåliga hy beror på att jag är i stallet mycket och blir skitig och det på så sätt gör att jag täpper igen mina porer i ansiktet..? Som sagt, I have no idea.
 
För att hålla min hy något i schack hur som helst så tvättar jag det varje morgon och varje kväll med ett ansiktsvatten i från Nivea samt återfuktar ansiktet med en bra ansiktskräm. Nån/några gånger i veckan så använder jag även facemask för att få en grundlig rengöring, liksom.
3 enkla steg och jag lovar er - huden känns SÅ fräsch efteråt. Det är så viktigt att man tar hand om sin hy och både tvättar och återfuktar den helst varje dag, och om inte minst för oss hästjejer som hänger i stallet dagarna i enda. Kom ihåg! Det kanske känns som om huden är rengjord och det inte finns nåt smuts kvar i ansiktet efter en dusch t.ex, men det finns det. Ta inte förgivet att smutsen bara försvinner, för det gör den inte.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback