Halvvägs igenom dagen

Publicerat 2014-09-09 kl. 15:54:57 av Isabel Håkansson
Well, hello bloggers ♥ Dagen idag har varit bra, WOHO! Med en bra inställning och kompisar som alltid får en på bra humör så löser sig allt, eller åtminstone känns det bra för stunden. Idag under vår SO lektion så delades vi in i grupper inom klassen och traskade tillsammans i dem olika grupperna ner på torget där vi frågade lite olika partier lite frågor, partierna var t.ex Sverigedemokraterna, folkpartiet och socialdemokraterna. Tycker det här med politik är intressant, faktiskt. Inte för att jag är så jätte insatt, men under nästa val (när jag får rösta) så kommer jag LÄTT fördjupa mig i politiken nån/några månader innan valet för att på så sätt finna de parti som jag tycker är allra bäst.
 
Okej, inget politik snack här på min blogg nu hur som helst, då drar nog dem flesta av er.. ;) Såååå från en sak till en annan så sitter jag i skrivande stund och scrollar runt bland TDB samtidigt som jag skriver några rader på bloggen, förbereder tidsinställda och redigerar bilder. Idag som ni kanske märkte så hade jag inga tidsinställda förberedda, vilket bara var ett stort och fett slarvfel ifrån min sida. Från och med idag ska jag VARJE kväll skriva ihop minst 1 tidsinställt, och det är minimum.
 
Jag har kommit fram till att jag nu när bloggen har en jämn statistik, liksom inte gjort nånting för att den ska kunna klättra uppåt och bli bättre än vad den är just nu. För nyckeln till en framgångsrik blogg tror jag är driv, envishet och lite mer driv. Det gäller hela tiden att driva bloggen framåt och aldrig nöja sig förrän man känner att "nu kan jag inte bli bättre och jag har gjort mitt allra bästa". Så nu jäklar ska det fixas med inlägg och bilder - jag är på banan. Bättre än nånsin.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback