Godmorgon blogfriends

Publicerat 2014-09-06 kl. 09:44:27 av Isabel Håkansson
I skrivande stund.
 
God morgon ♥♥ Hur mår ni idag? Jag mår bara bra, livet äger! Klev upp någorlunda tidigt eftersom jag har lite saker som ska fixas innan klockan blir två, stallet och rastning av hundar inkluderar där b.la. I mitt ridschema så stod det hoppning dagen i ära, men det får bli nån annan gång då mamma inte är hemma och Mickis är upptagen. Jag fullkomligt hatar att hoppa utan nån vuxen/ha en tränare nära till hands ifall det skulle behövas, det är för Snobbens skull främst och för att hans träning ska utföras på ett så professionellt sätt som möjligt.
 
Istället för hoppning så tar jag mig nog en uteritt, kör lite galoppintervaller och låter Snobben få upp tempo & flås. Annars då? Efter att min "to do list" är avbockad så tänkte jag ringa upp en kompis och kanske åka in till stan och socialisera mig med lite vänner. På tal om vänner, det kommer upp ett svar på tal här senare vilket ni inte får missa! Ämnet är just vänner och mitt svar kommer grundas på en kommentar som jag uppfattade som rätt otrevlig/nedlåtande, so yes.
 
Nu ska jag blåsa ut alla ljus som jag tänt inne på mitt rum, dra upp rullgardinen och bädda sängen för min morgonstund är slut och jag har saker att göra. Hundarna springer omkring som dårar här hemma så det är nog på tiden att dem får gå ut på sin första promenad för dagen. Vi hörs later on, stay updated.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback