Godmorgon älskade lördag ♥

Publicerat 2014-09-27 kl. 11:15:10 av Isabel Håkansson
Morgonpussar, världens bästa häst!

Åh, godmorgon! Jag mår faktiskt rätt bra idag, och igår eftermiddag kom yrselattackerna i små korta stunder bara. Gladare än gladast är jag! Så idag ska jag in till stan och gå på marknaden som pågår just nu, och finally få socialisera mig med lite vänner. Jag HOPPAS att jag slipper att vara yr nu, det har varit så himla jobbigt dem 3 dagarna som varit alltså.. Waaaah, tänk om jag är frisk imorgon och kan hoppa liksom?!?! Så himla kul! 
 
Så förutom att gå på marknaden idag så ska jag rida ut Snobben, känna igenom honom i alla gångarter och sen ska jag tvätta hans svans. När jag tvättar mina hästars svansar så använder jag mig av vanligt hästbalsam och hårinpackning (vanligt som man köper på typ Kicks/ICA), och borstar, sköljer och flätar - då blir svansarna finare än finast! Kan knäppa lite steg för steg bilder i eftermiddag så får ni se, det blir verkligen ett grymt resultat! 
 
Som ni kanske märker är jag lite exalterad nu, men vill bara in till stan och träffa vänner, rida, blogga och leva igen! Jag hatar att vara sjuk och hemma, det är det tråkigaste jag vet, for real. Så nu - byta om, sminka mig och börja röra mig in mot stan. Puss bloggers, ni ÄGER! 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Julia Axelsson

Men ååååh herre vilken fin bild! ♥

2014-09-27 @ 12:22:58
URL: http://thelijas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback