Förlåt för gårdagens frånvarande

Publicerat 2014-09-13 kl. 08:58:00 av Isabel Håkansson
Nu var det ungefär ett dygn sen jag loggade in här senast, och det känns som en hel livstid sen. Jag red ett hejdundrande bra ridpass på Snoben igår, alltså VERKLIGEN. Vi gick ut på stubbåkern och galopptränade, testade på lika olika tempon och att jag ska kunna reglera Snobben från race-galopp till samlad galopp utan några som helst problem om det skulle vara så. Jag måste få säga att det gick bra att det var med tårar i ögonen som jag hoppade av honom väl tillbaka på stallplanen igen. Fyfasen vad vi är bra, när vi vill!
 
Efter ridpasset så fick Snobben ett stort äpple, linimenterade ben, stretching och liite för många pussar. Gav honom en tuss hö och lät honom stå i boxen med fleecetäcket därefter. När Snobben var helt klar så hade jag fortfarande lång tid på mig i stallet, så jag satte på Philip sin gos-grimma och ställde upp honom i gången. Ryktade honom länge, toppade svansen, lackade hovar, pussade på den lilla shettismulen och som avslut så gick han lite ponnyridning med 3-5 åringar som fick skritta några varv på honom runt stallplanen.
 
Philip må vara väldigt retsam mot min syster (haha), men ack så snäll ändå. Han är liksom 7 år, pigg och med energi så det räcker till 3 andra hästar. Men i huvudet skulle han lika gärna kunna vara minst 20 år, så klok och så otroligt, OTROLIGT snäll som sagt. Skulle aldrig medvetet vara dum eller skada någon och gör princip allt man ber honom att göra. Världens bästa och mesta ponny!
Goskvällar med min fina lill-kille när dem är som bäst! Det finns nog ingen mänsklig själ som inte blir glad när man öppnar Philips färgsprakande ryktlåda som innehåller allt ifrån rosa ryktskrapor till rosa hovkratsar. Wow, vad lite rosa i vardagen kan göra alltså ;)
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback