Fina Tequila

Publicerat 2014-09-14 kl. 21:31:10 av Isabel Håkansson
Idag gick det faktiskt mycket bättre att rida Tequila än första gången jag red. Hon kändes mycket bättre i skritten främst, och traven fick vi till bra ettpar gånger under passet faktiskt! Jag tycker ägarna har gjort ett superjobb med henne och bara på 4-5 veckor så känns hon som en helt annan häst om man jämför med senast jag red. Tequila gick stadigare, kändes positivare till arbete och var mer koncentrerad, vilket såklart är jättekul!
 
Under dem 15 första minutrarna så testade hon mig litegrann. Prövade om det gick att stanna, mixtrade med huvudet och var allmänt negativ till arbete. Men framåt slutet så släppte hon till allt mer & mer och jag längtar tills jag kan rida henne nästa gång. Jag tycker Tequila är en otroligt fin häst och jag tror verkligen på att hon kommer kunna bli riktigt fin inom en snar framtid.
 
Vad tycker ni om henne, fina Tequila?
Natalie (Tequilas ägare) gav mig tipset att jag skulle ha låga händer och hela tiden hålla ett jämt stöd fram till bettet. Det fungerade bra med låga händer på Tequila och det blev en enorm skillnad! Snobben är ju precis tvärtom, han gillar när ryttaren har snälla, men höga händer.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Emilia

Superfin! Du är jätte duktig isabell<3

2014-09-14 @ 22:54:30
URL: http://emiliaa.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback