Favvo-dagen är här ♥♥

Publicerat 2014-09-12 kl. 07:36:00 av Isabel Håkansson
Godmorgon, favoriter! Fredagen är äääntligen här och vi har nära till helg, jag önskar av hela mitt hjärta att tiden får nån form av vingar, flyger iväg och tar skoldagen med sig.. typ så ;) Vill bara att klockan ska vara 16:05 så jag får hoppa den buss som tar mig raka spåret mot stallet. Alltid när jag haft dåliga ridpass så vill jag bara till stallet, stallet, stallet och vara där hela dagen efteråt. Och ärligt, jag saknar Snobben. Redan.
 
Idag ska jag och mr.S ut och galoppera det fortaste vi kan på stubbåkern. Den lugna joggingen byts ut mot lite tempo istället. Inga krav, bara upp med tempot och in med bakbenen. Igår snackade jag, Mickis och mamma lite teknik och hur vi skulle göra för att verkligen ta oss upp och ur den här dåliga svackan och ALDRIG mer trilla tillbaks ner dit. Svackan drabbar ju både mig, mamma och Mickis som tränare, liksom. 
 
Men nog om det, för nu blickar vi framåt - dit vi ska. Jag är laddad på den här dagen och jag ska se till att göra den så bra som det bara går. En lååång skoldag ska bli rolig och lärorik istället för tråkig och grå, ridpasset idag ska bli givande och lärorikt och jag ska somna med ett léende på läpparna ikväll. Skam den som ger sig!
 
 
"Succesful people keep moving. They make mistakes, but they don't quit."
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback