En vanlig, gråmulen och stormig måndag

Publicerat 2014-09-22 kl. 17:12:00 av Isabel Håkansson
SHIT, alltså. Sverige har bjudit på blåst, regn och storm nästan hela dan. Min morgon slutade med ett trasigt paraply, att vinterjackan åkte på och att jag satte mig på bussen med dygnsura converse på fötterna, haha. Dock hade stormen sina fördelar, och ska jag vara ärlig så var det ganska mysigt att sitta inne i klassrummen på lektionerna medans regnet smattrade emot rutorna och träden halvt låg ner pågrund av blåsten utanför fönstet.
 
Nu emot eftermiddan så sprack vädret upp hur som helst så jag drog och käkade med Sandra och Linn inne i stan och tog efter det snabbaste bussen hem. Planerna för den här eftermiddan och kvällen är att vara effektiv som bara tusan, för att på så sätt kunna slå mig ner i soffan senare ikväll, måla naglarna och umgås med mamma & syrran framför tv:en. Stallet ska fixas och moppeteorin ska pluggas på - let's do this!
 
Waaah, så taggad på den här veckan! Massa stall, kompisar och annat skoj står på listan.. love life ♥
Ibland saknar jag verkligen den riktiga sommaren och sommarlovet som var, alltså. Den var så himla, himla grym och jag är så tacksam för allt jag hann med att göra i sommar och alla grymma människor jag umgicks med. Sommaren 2014 - I will always remember you, på både gott och ont.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback