ღ En slapp söndag ღ

Publicerat 2014-09-21 kl. 20:11:46 av Isabel Håkansson
Okej, NU är jag klar med allt och kan - finally - sätta mig ned framför datorn i lugn och ro. Dagen kan beskrivas med 3 ord: intensiv, intensiv och lite mer intensiv. Fysjutton vad jag, mamma och Pernilla sprungit runt och städat och jäklar vad jag pluggat moppeteori idag, alltså. Tog ett litet break mitt på dan för att möta upp en bra vän och planera lite SIHS 2014, snacka om livet och lite annat, så välbehövligt ibland. 
 
Snobben fick vila idag med tanke på att det började regna, samma med Philip. Tror det kan vara skönt med en dag ledigt för dem också, håller tummarna på att Snobben inte blir alltför stel tills imorgon bara. Hans vecka är faktiskt rätt intensiv som den ser ut nu, med markarbetsträning på tisdag, Sanna som rider på onsdag och på söndag så är jag och Snobben anmälda till en Pay & Cross, haha! Jag och Snobben har hoppat över enstaka stockar, vattenmattor och gått i vattenpölar, typ.. men vafasen, Pay & Cross är mer som en träningstävling, så vi kör! 
 
Som avslut på denna alltför stressiga dag så har jag och Pernilla bakat en spulpaj med hallon som fyllning, så gott. Nu ska jag hoppa in i en varm dusch, lägga i hårinpackning och låta den verka i håret nån timme medans jag förbereder tidsinställda. Imorgon är en ny vecka och ett nytt kapitel i livet, låt oss göra den bra! 
En paj dränkt i vaniljsås är en god paj, hehe ;) RIGHT NOW.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback