En sån dag

Publicerat 2014-09-24 kl. 18:33:00 av Isabel Håkansson
Lazy day
 
Den här dagen kan beskrivas med 3 enkla ord: Lång, grå och en aning deppig, faktiskt. Satt länge nu under eftermiddan och pluggade klart den sista moppeteorin medans jag drack en energidricka och känner mig lite piggare nu vilket känner SÅHÄR skönt. Nu inväntar jag middagen som idag består av hemköpt snabbmat, mums och slår om läget till mys-mode. Ikväll ska jag boka biljetter till årets horseshow och blogga endel om kroppen min tillåter det. Jag får sprängande huvudvärk så fort jag sätter mig framför datornskärmen nämligen... Men globen biljetterna ska beställas som sagt och jag är SÅ taggad, det ska bli superroligt! Åker med bästa sällskapet också, vilket inte gör det hela sämre precis. 
 
Hur som helst, jag hoppas kunna krya på mig fram till helgen så att jag slipper ställa in terrängen på söndag. Ser fram emot det huuur mycket som helst faktiskt! Det enda som oroar mig är hur sjutton jag ska få stopp på Snobben om han beter sig likadant som han gjorde under helgens hoppträning, haha. Som tur är brukar han skärpa till sig när det vankas banhoppning och man åker iväg, price the lord för det! När han bara springer iväg med mig innan/efter hindrerna så har jag ingen chans att få stopp på honom, utan det enda jag kan göra är att försöka hålla händerna högt så att han inte bockar av mig, typ. Lilla S, han blir alltid höst/vinter pigg varje år. Riktigt roligt är det, men ibland blir han liiiite overkill, hehe. 
 
Åh, gud vad jag känner för att bara unna mig själv lite kvalitétstid nu ikväll. Ha facemask, lacka naglar, lyssna igenom mina lugnaste favvo-låtar, ringa en kompis och bara koppla av. Det om nåt låter som ett bra avslut efter den här dagen, right? Så med det sagt så ska jag hoppa i mina rosa mjukisbyxor, fläta ihop håret och tända alla ljuslyktor jag har inne på mitt rum - gosgosgos. Ha en bra kväll nu bloggers, och kom ihåg: Livet blir vad ni gör det till. PUSS
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Vera

Åh vad roligt med globen!
Vilken dag / dagar ska du gå?

Svar: Svarar på det i ett inlägg imorgon om det är okej? Haha sweden horse show heter det väl nu eller nåt sånt? ;)
isabelhakansson.blogg.se

2014-09-24 @ 18:50:29
URL: http://veraholmlund.horseworld.se
Postat av: Vera

HAha fel av mig det är ju inte ens globen längre, menade friends ;)

2014-09-24 @ 18:50:56
URL: http://veraholmlund.horseworld.se
Postat av: Hannah♡

http://fames.se/hannahmeh/miss-glossy-tavling/ RÖSTA PÅ MIG!!
Massa kärlek till er som gör det :)

2014-09-24 @ 19:15:45
URL: http://fames.se/hannahmeh
Postat av: Isabelle Johansson

Fin blogg du har♥

Svar: Åh tack <3
isabelhakansson.blogg.se

2014-09-24 @ 21:16:31
URL: http://isabellejohansson.se
Postat av: Emilia

Du är bäst isabel. jag älskar din blogg och du är en jätte fin person <3 godnatt.

Svar: godnatt kära du <3
isabelhakansson.blogg.se

2014-09-24 @ 23:26:55
URL: http://emiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback