En pigg häst och en glad ryttare

Publicerat 2014-09-23 kl. 21:18:00 av Isabel Håkansson
Det är sjukt egentligen, vad en barbackaritt och några timmar i stallet kan göra för välmåendet och för själen - sick. Jag ska vara ärlig, min eftermiddag SÖG. På bussen på väg hem från skolan krasade allt, och jag gick från toppen till botten på en sekund. Det är sjukt hur fort ett humör kan vända och skifta om från att vara glad och pigg till att på en millisekund istället bli sur och grinig. Nog snackat om det, stallet räddade kvällen iallafall och jag är så tacksam över att få ha två fin, fina hästar uppe i stallet ♥
 
Pernilla och jag red ut ihop på båda ponnysarna idag, barbacka med reflextäcke på hästarna och reflexvästar på oss själva, för att inte glömma reflexerna som satt utrustade på hästarnas ben. Det har varit jättekallt idag, och under ridturen var inget undantag. Jag har fortfarande kind of ingen känsel i mina fingrar efter att ha ridit utan handskar, så kallt var det. 
 
Vi red ner till rundbanan och klättrade lite, sedan passade vi på att trava och galoppera nån kilometer då det var mjukt och harvat längst en liten slinga precis bortanför rundbanan. Snobben var pigg som tusan och inte arbetsvillig för fem öre, haha. Det var ju såå mycket roligare att kolla in i skogen och springa med huvudet i himlen ju.. ni med höstpigga ponnys vet vad jag pratar om, right? En riktigt mysig ritt blev det hur som helst och jag är nöjd över båda ponnysbusarna! 
3 mys-detalj bilder från idag. 
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer
Postat av: thelijas.blogg.se

Åh vad mysigt och härligt det låter! Underbar blogg.
Kram / Thea - Thelijas.blogg.se

2014-09-23 @ 21:51:57
URL: http://thelijas.blogg.se/
Postat av: Michelle Petersson

Lät som en härlig ridtur :)

Kram

2014-09-24 @ 09:11:49
URL: http://michellepetersson.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback