En mysig uteritt

Publicerat 2014-09-27 kl. 20:52:01 av Isabel Håkansson
Uppdateringen idag- no comments. Jag måste få säga att jag haft fullt upp hela dan, första halvan av dan spenderades ihop med vänner och andra halvan av dan spenderades uppe i stallet. Den här dan har varit så himla lazy, men ändå rolig och bra på nåt sätt. Älskar lugna, oplanerade men ändå fartfyllda dagar, hur nu det går ihop haha. Jag red ut Snobben idag iallafall, känns som en bra kombination att blanda uteritter med träningspass i paddocken, och byta ut bommar & hinderstöd mot sandade ridvägar.
 
Som sällskap under dagens uteritt så var ju självklart Pernilla och Pernilla med, a.ka världens gulligaste ekipage! Ni ska bara se när dem kommer dundrandes i full galopp upp för backarna, eller när Philip travar iväg det fortaste han kan och gör sina små special konster, det är SÅ gulligt. Vi red hur som helst en slinga runt Ösby på varierade underlag, t.ex asfalt, gräs och grusvägar. S kändes pigg, fräsch och framåt till min förtjusning!
 
Nu, i skrivande stund så sitter jag hemma hos pappa och inväntar en lite för sen kvällsmat. Spagetti och köttfärsås står på menyn idag, såå gott. Senare ikväll åker jag hem till mamma igen, för att på så sätt underlätta lite imorgonbitti när jag ska upp och ut till stallet vid 6 på morgon, hehe ;) Imorgon lovar jag er bättre update, kort sagt. Godnatt bästa ni, love u. 
Snobben tidigare ikväll ↑
 
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback