Driv din blogg framåt.. hur?

Publicerat 2014-09-15 kl. 16:20:00 av Isabel Håkansson
Jag total-älskar att läsa sånna här tips inlägg och om inte minst när dem står under kategorin "blogg", det måste vara det absolut intressantaste ämnet när man själv har en blogg och vill driva den framåt enligt mig! Förutom att inläggen är väldigt roliga att läsa, så är dem även ruskigt roliga att skriva. Man blir positiv, pepp & ännu en gång SJUKT pepp på bloggen och bloggosfären i övrigt. 
 
Så.. mina bästa tips för att kunna driva sin blogg framåt? Okey, here we go.
 
Bra förutsättningar. Dvs, en bra skrivförmåga, gärna en bra dator, redigeringsprogram och en symstem-kamera så att man kan leverera högupplösta bilder i bra kvalité. Det viktigaste i denna punkt är dock skrivförmågan, man tröttnar SÅ fort på små stavfel hit och dit, belive me. En bra dator och världens bästa symstem-kamera kvittar om du ändå inte har skrivförmågan, liksom.
 
Ett enormt driv. Här är en av de viktigaste punkterna, helt klart. Bloggosfären är hetare än nånsin och det kryllar bokstavligttalat av bloggar där ute, hästbloggar, modebloggar, sminkbloggar, tipsbloggar, skvallerbloggar och gud vet vad. Du som bloggare måste kunna DRIVA din blogg framåt genom att - blogga, blogga, blogga. Försöka knyta kontakter och vara trevlig, utåtriktad och dig själv.
 
En ordentlig design. Det är ju så mycket som spelar in när det kommer till att man verkligen ska fastna för en blogg. Designen är en utav sakerna, iallafall om ni frågar mig. Försök att göra en design som speglar av sig lite av din personlighet och dina intressen. Det om NÅT är helcoolt.
 
Bolla idéer med andra bloggare och kontakta företag. Också en otroligt viktig punkt! Att bolla idéer och tankar, kanske ge lite bloggtips och peppa andra småbloggare är en sak som kommer gynna dig i framtiden. Vi säger att du blir bra kompis med en tjej som står bakom en blogg med 70 unika läsare/dag. Gör ni lite länkbyten och du får äran att synas på hennes blogg nån gång ibland så får du garanterat minst 30 nya läsare, och 30 nya läsare kan vara början på 5000 nya läsare - remember.
   Kontakta mycket företag och kolla ifall dem är intresserade av eventuella samarbeten ihop med dig. Bloggtävlingar t.ex är ett hett tips till er som vill locka läsare och samtidigt ge dem som en form av belöning för att dem besöker din blogg.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback