Det eviga täckesdilemmat

Publicerat 2014-09-26 kl. 12:16:00 av Isabel Håkansson
Every single year.. det eviga täckesdilemmat har varat i över 2 år för mig och det känns som om man alltid har för lite täcken, nån hästägare som känner igen sig? Det ska vara ländtäcken, stalltäcken, ofodrade regntäcken, fleecetäcken, vintertäcken, svett-täcken och listan kan bli 7 mil lång om man så vill. Det eviga täckesdilemmat har lämnat efter sig över 4 ofodrade regntäcken till Snobben och 1 till Philip, 2 vintertäcken, 1 svett-täcke, 4 fleecetäcken till Snobben och 1 till Philip, 3 ridtäcken och 2 stalltäcken som nu allihopa ligger invikta ute i förvaringsboden precis bredvid stallet.
 
För i år så känner jag mig nöjd med alla täcken jag har, och jag lovar, inga mer täckesköp för mig i år. Jag själv anser täcken som en ganska rolig investering till hästen, just för det finns ett så himla brett sortiment! Glansiga, fluffiga, söta, snygga och lyxiga täcken, mhmm. Mitt personliga favorit stuk på täcken är när dem ger ett lyxigt intryck med fluff över manken/en "fluff-krage", det om nåt är snyggt! Waaah, känner att jag skulle kunna babbla på i evigheter - om täcken..? Men att hålla ett långt inlägg om täcken känns liiite snark-varning, så jag väljer att avrunda här. 
Dem här täckerna faller mg i smaken, allihopa. Det bruna, ofodrade, vattentåliga täcket var inte jättesnyggt när man ser det på bild, men jag är säker på att det skulle klä jättefint på Snobben. En sak till innan jag avslutar förresten! Tycker ni om när jag klipper och klistar ihop fina collage till er, eller vill ni hellre ha original-bilderna på täckerna direkt i inläggen, om ni förstår hur jag menar? Lämna gärna feedback. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Julia Axelsson

Åh jag håller så med dig! Det är täcken över allt och ingenstans och man måste ändå ha nya, liksom. Tycker precis som, super bra inlägg Isabel ♥

2014-09-26 @ 13:49:48
URL: http://thelijas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback