Dagen med stort D.

Publicerat 2014-09-04 kl. 06:53:59 av Isabel Håkansson
Gissa vad jag ska göra idag?!? Jag ska köra upp!! Med moppe alltså, haha. Är så himla nervös och taggad på samma gång, ska greja det här och förhoppningsvis göra slutprovet på min födelsedag redan om en månad. Det kommer bli så.himla.skönt att slippa vara beroende av mamma & pappa och att dem ska behöva skjutsa mig all over. Extremt taggad var det, huh? ;) Ett lycka till kan jag behöva dock!
 
Godmorgon till er hur som helst ♥♥ Jag vaknade för nån timme sen nu och har sen dess bara sminkat mig och hoppat i morgonrocken. Pappa har köpt hem en påse med nybakat bröd så ska sätta mig med honom och käka frukost om ett par minuter när det här inlägget är färdig skrivet och publicerat. Jag älskar verkligen livet just nu, det är inte så dumt ändå!
 
När jag har kört klart idag så beräknas klockan vara kring 11:30, så då går jag raka spåret tillbaka till skolan och pluggar i några timmar innan jag åker hem till mamma. Tänkte rida Snobben lite lugnt idag tror jag, han fick ju två skrittdagar i början utav veckan, dock blev det skritt-turer på minst 3 kilometer båda dagarna, så han har ju fått röra på sig!
 
Sanna red ner till galopp-banan igår och fick igenom Snobben ordentligt i skritten och traven. Hon hann dock inte mer än rida fram förrän Snobben blev livrädd och helt blockerad pga ett rådjur haha.. Snobben är verkligen hopplös när han väl blivit rädd för något, hans dag blir förstörd helt enkelt.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback