Att kunna göra någon glad.. ♥

Publicerat 2014-09-28 kl. 19:29:51 av Isabel Håkansson
Såg på Sannas blogg att hon känt igen sig väldigt mycket i en utav mina kommentarer jag skrivit, och hon tackade så mycket för det. Det känns bra att kunna göra någon glad, och kunna sätta prick på nån annans känslor. Jag vet hur det känns, att ha motgång, på motgång, på motgång och det känns som om man aldrig tar sig ur det. Är det inte att kemin mellan häst och ryttare fungerar, så är man inne i en dålig ridperiod och the list goes on and on. Det här med hästar är tufft, och det är mycket känslor inblandat. Det är de som gör sporten så speciell.. ♥
 
Hur som helst.. gash vilken tråkig eftermiddag jag haft. Jag tänkte plugga och tog fram alla böcker, pennor & block som behövdes. Meeeen så när jag greppar min rosa blyerts-penna och ska börja anteckna av mina spanska glosor så känner jag hur all must går ur kroppen på mig och jag känner att "jag orkar verkligen inte". Så jag ska försöka mig på det om nån timme igen, plugget måste ju göras.. suck.
 
Nej, nu ska jag ta tag i lite bloggplanering och skriva tidsinställda inför kommande veckan. Det är en lättnad att varje måndag-morgon vakna upp och känna - jag har koll på allt, läxorna är skrivna, bloggen står tankad med tidsinställda och jag är redo att starta igång veckan på bästa sätt. Och den känslan kommer jag sträva efter att få ha imorgonbitti när jag vaknar. Time to go, verkligheten anropar. 
Wow, vad mycket ups & downs jag haft med den här ponnyn. Problemen har avlöst varandra och jag vet inte HUR många gånger jag åkt ifrån stallet med klumpen i halsen av tårar, men jag kämpar vidare. För jag vet vart jag vill, och vart vi ska.
 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Malva

Gud vilken fin bild på er, sötaste ponnypojken på jorden <3

Svar: Verkligen världens sötaste! Tack Malva <3
isabelhakansson.blogg.se

2014-09-28 @ 20:02:14
Postat av: Emilia

Min favorit blogerska, du är bäst

2014-09-28 @ 20:14:01
URL: http://emiliaa.blogg.se
Postat av: Lina

Ja det är alltid härligt att göra någon glad! :)

Svar: Verkligen!
isabelhakansson.blogg.se

2014-09-28 @ 21:43:44
URL: http://linastrom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback