5 saker att tänka på för att underlätta i vardan.

Publicerat 2014-09-13 kl. 17:09:36 av Isabel Håkansson
♥ Ställ klockan en kvart tidigare än vanligt, för att på så sätt kunna unna dig själv en lugn morgon. Att ställa sin klocka en kvart tidigare varje morgon kan kännas jobbigt och om inte annat - tröttsamt. Men tänk såhär, då har du god tid på dig att ligga kvar i sängen några minuter utan att stressa, hinna göra i ordning en god frukost samt kanske till och med checka bloggen, godkänna lite kommentarer & skriva ett morgoninlägg? 
 
♥ Gå in med rätt inställning i ALLT du gör. Det är så otroligt lätt att vara på dåligt humör och skylla på att man "vaknat på fel sida", för att se gå runt och vara sur en dag helt utan anledning. HUR tråkigt låter inte det? Försök att gå in med rätt inställning i allt du gör, innan en hoppträning, innan en skoldag, innan ett prov eller however. Ett léende gör så mycket för både dig själv och folk i din omgivning, belive me. 
 
♥ Plocka fram kläder, packa skolväskan, plugga, gör tidsinställda inlägg till bloggen innan du går och lägger dig. En utav dem bästa känslorna som finns måste ju vara när man vaknar upp och har i baktanke att "SHIT, nu måste jag upp och rota ur garderoben i hopp om att kunna rota fram en bra outfit", eller "Jäklar, idag är det prov och jag kan ingenting.", men kommer på sig själv att allt är förberett och klart, liksom. 
 
♥ Gör saker som du tycker är roliga och mår bra av. Denna punkt är väl mer än självklar, eller? Actually not. Det finns såå många där ute som går på t.ex innebandy bara för att föräldrarna är intresserade, eller pressar sig själva till max i skolan och skjuter bort allt vad kompisar och fritid heter. Självklart ska man försöka göra bra ifrån sig i skolan, men se till att ta åtminstånde en dag i veckan som du gör precis vad du känner för och mår bra av, för stunden. Det gör så mycket för välmåendet, verkligen. 
 
♥ Försök att alltid ha rummet städat, sminket på sin plats och hästens läderutrustning putsad. Okej, jag vet inte om det bara är jag, MEN jag blir så oootroligt stressad av att veta att det är stökigt i mitt rum, sminket ligger huller ombuller utspritt på sminkbordet och Snobbens utrustning skriker efter putsning och omsorg. Jag försöker därför att alltid ha städat, rent och iordning plockat. Man sparar väldigt mycket tid på det!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback