2014-09-30

Publicerat 2014-09-30 kl. 07:28:35 av Isabel Håkansson
Åh, godmorgon ♥ Jag är så himla blogg-taggad nu för tiden, inte för att allt går spikrakt uppåt- utan för att jag vet att allt lönar sig, i slutändan. Statistiken visar sakta men säkert högre siffror, och kommentarerna kommer in rullandes då & då. Det är så kul att kliva upp på morgonen och få ha som rutin att direkt slå på datorn och logga in här, det är jätteroligt som sagt och jag total älskar det. Det är en del av mig liksom, bloggen och ni.
 
Dagens planer då.. hm. Först står skolan först på tur, självklart. Efter skolan ska jag hem - rida Snobben i paddocken lite dressyrinriktat (om banan är harvad) - duscha, plugga blogga. Det är så mina dagar ser ut nu för tiden, för det mesta. Rätt enformiga men långt ifrån tråkiga, Snobben går skitbra just nu och vi klickar otroligt bra i ridningen! Vi är på väg åt rätt håll.. igen.
 
Om några veckor flyttar vi våra hästar till det nya stallet, och OM jag är taggad. Från att ha haft hästarna i ett litet, mysigt stall med inte så mycket träningsmöjligheter till att flytta till ett något större, finare och lyxigare stall med betydligt bättre ridmöjligheter och mer ridfolk. Just nu är det ju bara jag och syrran som har hästarna uppe i det stall dem står i nu, vilket kan vara lite tråkigt vissa dagar. Förövrigt så räknar jag ner till min födelsedag som är om 2 ynka dagar samt SIHS2014, som jag längtar såhääär mycket till. Bästa på hela året, utan tvekan.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Mickis

lite fel datum på rubriken va? ;)
är bara den 30e idag! :)

Svar: Hahah jodå!!
isabelhakansson.blogg.se

2014-09-30 @ 11:00:47
URL: http://mikaelasdagbok.blogg.se
Postat av: Lovisa Magnusson

Åhhh va fin du är!! (:

Svar: Du är redigt fin du med ska du veta!
isabelhakansson.blogg.se

2014-09-30 @ 20:15:39
URL: http://lovisamagnusson.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback