07.00 // Godmorgon!

Publicerat 2014-09-28 kl. 07:00:00 av Isabel Håkansson
Hej & godmorgon! SÅ pepp och taggad på livet är jag, just idag. Jag är uppe tidigt för att nu bege mig upp emot stallet för att sätta på täcken på hästarna, ge dem lite frukost och pussa dem godmorgon. Medans dem käkar så ska jag mocka ur boxarna, strö på stalosan och efter det börja packa transporten. Idag ska bli en effektiv dag och allt som ska hinnas med ska hinnas med, end of story. Kommande veckan blir intensiv och jag har förmodligen mycket plugg att ta igen, men jag är mentalt förberedd, haha.
 
Som ni vet så är jag och Snobben anmälda till en Pay & cross idag, jag är rätt taggad på den faktiskt! Nog för att jag och Snobben aldrig hoppat terränghinder utan bara nån enstaka stock ute i skogen eller på gräsbana en gång och att vi är total-nybörjare på allt vad terräng heter, så ska det bli riktigt, riktigt kul! Jag hoppas att Mr.S inte är alltför morgontrött idag och att han är villig att följa med oss in i transporten, det kan ju vara lite bekymmer med det vissa dagar, hehe. 
 
Jag satt och kollade igenom klubben jag ska hoppa på idag och på deras hemsida hittade jag lite bilder på terräng-hindrena som kommer vara med idag. Måste bara få säga en sista gång innan jag avslutar: Jag är laddad för att få åka iväg och hoppa lite, och speciellt på att få pröva på lite terräng! Vi hörs senare under dagen, right?
Hindret längst åt vänster ska bli riktigt intressant att se om Snobben hoppar, han brukar jämt vara LIVRÄDD för precis sånadär rör när dem ligger i dikena, haha. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Emma

Lycka till :)

2014-09-28 @ 11:14:05
URL: http://toppponnyn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback