Well, goodmorning.

Publicerat 2014-10-25 kl. 09:41:53 av Isabel Håkansson
Right now
 
Godmorgooon ♥ Jag är redan på G till stallet efter att pappa kommit in i mitt sovrum och väckt mig, haha. När jag är hos pappa får jag aaaldrig sovmorgon, han är alldeles för morgon-pigg för det. Pappa vill att saker ska göras klart på morgonen/förmiddan så att man kan få en ledig eftermiddag sen, vilket ioförsig kan vara riktigt skönt. Idag håller jag alla tummar och tår på att Snobbens ben är "sig själv" igen och jag åtminstone kan longera honom lite i paddocken, för att se hur han rör sig. 
 
På vägen till stallet så ska vi stanna till för att köpa kraftfoder och två nya mathinkar till Philip. Jag funderar på att köpa rosa till honom, så himla gulligt ju! Hur som helst, efter stallet så ska jag ev. träffa upp Sandra och hänga med henne lite, så roligt med lite kompis tid en lördag sisådär. Ännu en gång måste jag få säga att det känns otroligt skönt med en veckas ledighet.. verkligen. 
 
Kameran är nerpackad och telefonen laddad, stallet väntar några kilometer bort och jag ska skynda mig att äta frukost så att jag kan hoppa i ridbyxorna och åka - för så mycket saknar jag mina hjärtan REDAN. Så med det sagt så ska jag sluta skriva nu, puss.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback