Vecka 42 är igång!

Publicerat 2014-10-13 kl. 07:11:59 av Isabel Håkansson
Jag började min morgon med att vakna upp brevid världens finaste tavla med det bästa motivet - med mig och S på. Jag blir så glad när jag ser tavlan, och blir helt varm i hjärtat. Det är nånting som gör mig riktigt glad, nämligen hästarna och ridsporten. Varenda part av den underbara sporten jag är delaktiv i, är helt perfekt i sig.. love it.
 
Hur som helst.. godmorgon till er ♥ Jag sov helt underbart bra inatt och hoppas ni gjorde densamma, det känns som om man har liiiiite bättre förutsättningar för att klara av en måndagsmorgon med skola med en bra sömn i bagaget, eller har jag fel? Jag slipper faktiskt skolan idag, och för resten av veckan. Istället ska jag tillsammans med en Madde ha en praovecka på GRC - grällsta ridcenter. Det ska bli uuuurkul och jag hoppas dem har mycket bra och roliga hästar inne, vilket dem ska ha enligt hemsidan.
 
Dem som gissade närmast rätt på vad jag hade i min *host* lilla hööks-kasse var Johanna, och ni kan kika in på hennes blogg HÄR. Jag köpte ettpar nya vinterridhandskar, ett hackamore ifrån sprenger, ett stort maffigt nosludd från sprenger att ha på hackamoret, en padd med fickor + stoppning och stigbygelspåsar. Sedan köpte även min syster ettpar vinterridhandskar och ett rosa glittrigt diamant pannband åt Philip.. stackarn får gå iklädd rosa fluff saker med både hjärtan och glitter på, manligt verkligen ;)
 
Nu ska jag fläta ihop håret och hoppa i ridbyxorna - I'm ready to kick this day. Jag är boostad med en massa energi efter min smoothie gjort på banan och hallon och glad som tusan, nu kör vi!
Min morgon.. så mysig.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback