Världens bästa häst!

Publicerat 2014-10-29 kl. 22:35:16 av Isabel Håkansson
Jag står verkligen som ägare på VÄRLDENS bästa häst! Han är så otroligt underbar att rida, hantera och titta på. Min stjärna och bästakompis, jag är såsåsåså nöjd över honom idag ♥ Han gick princip rakt in i transporten både till träningen och från träningen, vilket är otroliga framsteg om man tänker tillbaka ett år då han stegrade i protest så fort han såg trailern.
 
Jag fick loss Snobben ordentligt i skritten och galoppen, men traven är trälig för oss båda alltså.. Att Snobben är lite stel och stretig just nu beror ju på hans korta vila han fick förra veckan pga hans svullna knä, så det är bara att bita ihop och starta om på ruta 1. Böja igenom, stretcha, linimentera och jobba, jobba, jobba. Nothing more to do. Vi tränade hur som helst på lite galopp ombyten över ett litet hinder som uppvärmning vilket gick riktigt bra, Snobben bytte rent & fint!
 
På slutet så ställde vi upp en kombination med 2 hinder. Som högst låg hinderhöjden på lite mer än 80cm, och Snobben hoppade SÅ fint. Kom verkligen upp med ryggen, hoppade med god marginal men framför allt - lyssnade på mig. Snobben har en tendens annars att rusa iväg och skita fullständigt i när jag "släpper iväg" honom och jag planerat att hoppa av, liksom. Han tar saken i egna händer och hoppar mer än gärna 2 meter innan hindret, hihi ;)
 
Han var krullig som ett litet lamm efter knappt 1 timme i ridhuset, vilket är ännu en tecken på att han är i stort behov av att rakas. Det är inte naturligt för en häst att bli så svettig liksom, utan han behöver rakas. Typ nu.
Väärldens finaste (och tröttaste) lilla hjärta idag efter en toppengrym träning ♥
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer
Postat av: Julia Axelsson

Världens bästa Snobben och världens bästa Isabel, all time favisar ♥

2014-11-01 @ 23:04:29
URL: http://julialinneaaxelsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback