Tisdag

Publicerat 2014-10-21 kl. 09:07:32 av Isabel Håkansson
Det blir svårt för mig att skriva ett peppande morgon-inlägg just idag, för jag känner mig varken glad eller peppad. Tyvärr. Pernillas kanin blev allvarligt sjuk igår och kunde inte ens hålla upp huvudet själv, mamma och jag fick i honom lite vatten och lindade in honom i massa filtar så att han skulle ha en chans hålla värmen.. men imorse låg han lite halvt på sidan med slutna ögon. Borta. Jag kommer sakna honom, en massa. Trots att det "bara" var en kanin så blir ändå relationen stark när man lever ihop med ett djur i flera år, liksom.. Hoppas han har det bra där han är nu ♥
 
Hur som helst.. godmorgon. Som ni säkert redan förstått så är jag inte "in the mood" just nu, mestandels för anledningen över men ännu är jag inte riktigt frisk ifrån febern heller. Livet går emot mig känns det som och den här morgonen har varit allt annat än bra. Krokodiltårar har forstat ner likt en flod ner ifrån mina kinder till & från enda sen klockan halv 7 imorse när jag vaknade, och jag saknar redan den glada känslan i kroppen som jag kände igår.. 
 
Dagens planer för dagen är rätt simpla - vila, vila, stallet, vila lite till. Jag hoppas på att vara frisk tills imorgon så att jag kan återgå till det normala vardagslivet, jag blir så otroligt uttråkad här hemma vilket alltid resulterar till att jag mår som jag gör just nu. Nej, nu ska jag inte skriva längre utan istället gå och göra mig nånting varmt att dricka och försöka somna om. Ha en finfin dag alla ni, vi hörs senare. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback