Tänk om - gör nånting bra utav det dåliga.

Publicerat 2014-10-25 kl. 22:43:13 av Isabel Håkansson
Snobben var SJUKT tjurig idag till en början, sprätte omkring i stallgången och var bara allmänt surskallig liksom. Philip var överallt och ingenstans men jag tänkte ändå att han skulle gå att tömköra i hopp om att tömma honom på överskottsenergi, liksom. SÅ fel hade jag och SÅ dåligt gick det. Dock grävde jag inte ner mig i ett dåligt tömköringspass utan släppte istället lös båda ponnysbusarna i paddocken.
 
Jag tror det är viktigt att på ett sätt säga åt sig själv att: Fine, det klickar inte idag. Let's give it another try tomorrow. Typ. Jag iallafall ser ingen anledning att bråka med mina hästar, som dessutom är envisa som åsnor och har ett humör som heter duga båda två. Så för att istället deppa över ett dåligt pass så valde jag att göra nånting bra utav det hela istället - och det blev det. Båda hästarna var så glada när dem fick springa lösa, mina små lyckopiller. Jag älskar dem så mycket, och trivs så, så bra uppe i stallet.
 
Snobbens ben såg och kändes faktiskt bra idag. Tänkte rida honom en stund imorgon och se hur han känns i ridningen litegrann också, hoppas på att det känns bra och att vi kan komma igång ordentligt snarast möjligt! Paddocken var liiite hård idag, så vi får se vart morgondagens ridpass hålls nånstans. Om inte annat så kan vi rida ut. Snart ska även Philip och förhoppningsvis (!) Snobben rakas, ser fram emot att få se dem naturliga kroppsformerna på mina små lurv-tussar faktiskt, hehe.
Haha, Philip galopperade omkring och var sjukt fokuserad, gjorde galopp-ombyten hej vilt och poserade framför kameran. Söten. Snobben som ni ser unnade sig själv lite "rulla-i-paddock-mys", han blev inte så fin efteråt dock..
 Det blev en helkroppsdusch för min lilla ponnponn efter dagens bravader. Han var så himla glad när vi kom in igen, tror han tyckte det var lite mysigt att bara få springa omkring och busa i paddocken faktiskt ♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback