Snapshots from yesterday

Publicerat 2014-10-04 kl. 09:29:20 av Isabel Håkansson





Igår uppdaterades bloggen med ett enda, fjuttigt lite inlägg. Vilket självklart inte är okej, ifrån min sida! Men jag skojar inte när jag säger att jag hade fullt upp från morgon till kväll. Dagen startade med en någorlunda bra morgon, jag tog moppen till skolan och mötte upp Sandra halvvägs. Sedan gick jag i skolan till klockan halv 4, och då gick jag med Märta ner på stan i sisådär 20-30 minuter bara. Runt kvart över 4 så var jag hemma, och hade brådis upp till stallet, vilket inte gav mig en lucka eller ens en möjlighet att hinna kunna blogga. 

Igår gick hästarna ett pass i skogen, och OM dem var pigga!! Seriöst, Philip hoppade stort över alla små stockar han kunde skåda, och Snobben gick och sprang för fort för hans egna bästa, typ. Och till råga på det så red jag på hacket, så jag ville inte ta i honom överdrivet mycket. Jaja, det gick bra iallafall och var supermysigt! Snobben fick stretchas ordentligt efter ridpasset och gå in i boxen med lite kraftfoder och hö med sin pyjamas på sig. 

På kvällen, direkt efter stallet så körde jag hem - packa, bytte om, åkte igen -, jag skulle nämligen hem till Milla för att spendera natten ihop med henne och ta igen missad kompistid, vilket var superkul! Det underlättar verkligen SÅ himla mycket nu när jag kan köra vart jag vill, när jag vill. Jag känner mig inte längre beroende utav nån, vilket är super skönt. Men nu, mina kära vänner, så vet ni hur läget ligger till. Kände bara för att updatera er litegrann, vi hörs så fort jag kommer hem! Puss 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback