Rädd för allt och inget

Publicerat 2014-10-07 kl. 21:39:49 av Isabel Håkansson
Rubriken stämmer in på Snobben idag, kort sagt. Han var verkligen rädd för ALLT idag, för höpåsar, duschspilltan, vattenhinkarna, liniment flaskan (?) och sånahär vanliga vardagsgrejer man stöter på varje dag. Dagar som dessa är Snobben sjukt dryg, men det är nånting man får lära sig leva med om man äger en ponny Snobben, han har sina dar liksom - och idag var en sån dag. Jobbigt, but it's a part of him. 
 
Som planerat så red vi ut en lugnare tur i rask skritt varierat med lite jogging på halvlånga tyglar/låg form. Snobben kändes rätt fokuserad när han väl släppte på hjärnspökena men var extremt pigg. Riktigt roligt att han bjuder till med så mycket energi när man rider nu för tiden, allt blir så otroligt mycket roligare och jag föredrar en pigg häst före en omotiverad och segare häst alla dar i veckan! Förstå om jag skulle kunna raka Snobben nu.. då jäklar skulle det gå undan, hehe. För er som hängt med ett tag så vet ni ju att Snobben är livrädd för klippmaskinen, *host*.
 
Nu - börja skriva ihop en packlista för täckesförrådet först & främst. I HELGEN FLYTTAR VI HÄSTARNA!! Jag är så otroligt taggad och motiverad. Det här blir ett helt nytt kapitel i vår historia, det var uppe i Mickis stall som allt började. Där han backade ur transporten den 12 augusti 2012 och blev min alldeles egna. Jag kommer sakna det, det kommer jag. Men samtidigt är jag beredd och mer än redo för en förändring. Ni får ta del av allt, såklart!
Bild från ikväll. Snobben hade munnen full med äppelbitar som han tagit i ett nafs och tar hjälp av mig för att inte tappa allihopa, haha knashäst.
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback