Nu kör vi - nästsista dagen!

Publicerat 2014-10-16 kl. 07:45:24 av Isabel Håkansson
Bloggningen just nu är uuurdålig, men som ni vet så har jag prao på GRC från 09-17 varje dag och sen ska jag till mitt egna stall och ta hand om mina egna hästar, jag får inte in någon som helst lucka för bloggen, tyvärr. Igår iallafall så red jag Valli, Bacardia, Gazela och trimmade i ridhuset, sen red jag ut Bombina med Madde och Bus. Sen åkte jag hem till egna stallet och borstade länge och noggrannt på båda hästarna och promenerade Snobben runt i kvarteret i bäckmörkret. Som sagt, Snobben tar det lite lugnt den här veckan och samlar energi. Det tror jag att lillen kan behöva efter flytten och allt ♥
 
Idag då, jo.. jag och Madde ska strax gå upp och göra frukost för att sen börja dra oss emot bussen som går till Grällsta. Idag ska jag säga hejdå till Bacardia som hyrs ut idag och ev. rida Gazela för sista gången.. så tråkigt. Ska prova rida lite nya hästar idag dock vilket blir jätteroligt, då känns det liiite mer okej att inte rida Gazela mer, min favvo-ponny. Snobben ska ridas lite lätt i paddocken, på med ett hackamore och joggas lite.
 
På lördag morgon, när jag vaknar upp efter den här veckan så kör jag på en comeback med bloggen. DÅ sa uppdateringen bli bättre än bäst.. Men nu - frukost. Ha en grym dag!
 Gosehästarna. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Therese Martinsson - Satsande hobbyryttare

Vilka fina bilder!! Ha en bra dag :)

2014-10-16 @ 11:02:16
URL: http://theamartinsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback