Irriterad, grymt irriterad..

Publicerat 2014-10-04 kl. 22:11:18 av Isabel Håkansson
Ibland blir jag helt skogstokig på Snobben, alltså. Idag var en sån dag då han ska springa snabbt som f*n eller inget alls. Antingen stod han still eller så försökte han ta tyglarna ur händerna på mig och sticka, men mest av allt så stod han still. Eller stod still och stod still, men han stannade ca var 20:onde meter och bara.. stannade? Jag vet verkligen inte hur jag ska bete mig i en sån situation och det gör mig osäker. Har han ont? Probebly not, med tanke på att han är riktigt glad och framåt bortsett från hans sämre dar, men ändå. VARFÖR stannar han? Vad ligger bakom? VARFÖR vill han jävlas och testa mig? Som sagt - han kan göra mig GALEN vissa dar.
 
I övrigt så var stallkvällen väldigt mysig, och vi var i stallet i över 3 timmar för att bara borsta, mysa och rida. Philip var lite krasslig nu ikväll, så imorgonbitti ska vi upp vid 7 och gå raka spåret till stallet för att titta till honom. Syrran tyckte han kändes lite småseg under kvällens ridning och svettigare än vanligt efter ridpasset trots att vi inte red hårt överhuvudtaget.. får se hur han verkar imorgon. 
 
Imorgon rids Snobben antingen nere på Ösby, om banan är mjuk och om inte så går han samma runda som idag. Han ska FRAM, FRAM, FRAM. Rider vi på banan så blir det hoppning och trim, och blir det uteritt så blir det en massa galopp och bus, allt för att leta upp glädje och energi. Med det här skrivet så menar jag inte att Snobben inte är glad, för tro mig - det är han. Det blir så svårt att formulera sig i text tycker jag.. men han stannade när jag red för att bara stanna, liksom. 
2 bilder ifrån stallkvällen, goooos ♥
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer
Postat av: Elin

Åh så sjukt jobbigt när det händer. Min ponny hade en sån dag nu i veckan då hon bara skulle springa och ligga på hela tiden, blev så sur på henne så hoppade av och gick tillbaka sista biten haha...

2014-10-04 @ 22:35:40
URL: http://nilssonwallden.blogg.se
Postat av: Ellinor IF

Bara måste säga att jag älskar din blogg verkligen, spanar in dagligen för att följa dina spännande äventyr. Sunt förnuft och vettiga tankar verkligen :D Keep the good work up! <3

Svar: Åh, gud vad glad jag blir! Tack så hemskt mycket <3
isabelhakansson.blogg.se

2014-10-04 @ 23:40:22
URL: http://nattstad.se/ellinorif
Postat av: Jonna

Åh dryg påni x)
Men vad mysiga bilder <3 saknar dig gosis
och ääälskar reflexer, åhhhh reflextider <33

2014-10-05 @ 20:52:39
URL: http://ponnyvalack.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback